Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Az origo.hu is kifaggatta Benkő DánieltBenkő Dánielt az origo.hu is kifaggatta az új Show műsora apropóján:

Tudatosan próbálja megölni magában az ártó, rossz gondolatokat, és csak arra koncentrál, hogy szórakoztasson a maga módján. Benkõ szerint nincs nemesebb dolog, mint jó bohócnak lenni egy cirkuszban, ugyanakkor tényleg hisz abban, hogy párra találhat egy realityben. Az RTL Klub új Gyõzikéje már több mûsorban felbukkant, a héten viszont elrajtolt saját mûsora, egy igazi trash reality.


Hogyan szültetett meg a döntés, így hatvan fölött, hogy médiabohóc lesz?

- Ez magától alakult ki, volt is bennem szándék, hogy megmutassam magam és a gondolataimat. A legnemesebb hivatás bohócnak lenni egy cirkuszban, ugyanakkor jó bohócnak lenni nem olyan könnyû. Kicsit búval baszott a világunk, így derût kell sugározni, mosolyt, szeretetet adni. Fontos volt, hogy minden negatív gondolatot elhessegessek, és csak a derût adjam, ami, mint tudjuk, isteni adomány. Mellékes, hogy az ember milyen mûvész, a fontos, hogy jó ember legyen. Ha valaki rossznak lát, annak szemüveget kell cserélnie.
Lantmûvészbõl lett kereskedelmi tévés celeb. A pénz mennyire számít?

- Nem számít sokat, nem a pénzért csinálom. Szeretem a luxust, mert megengedi, hogy semmit ne tegyek. Spórolásom pedig annyiban kimerül, hogy nem pocsékolok, nem vásárolok haszontalan dolgokat.
....a teljes cikk itt található >>>Csütörtökön a Blikk olvasóinak válaszolt Benkő DánielCsütörtökön Benkő Dániel lantművész volt a Blikk vendége!

A celebként is hírnevet szerzett művész még a gyalázkodó kérdésekre és telefonokra is készséggel válaszolt. Volt, aki csajozási tanácsot kért, és volt, aki szerelmet vallott neki.


....
*
valaki: Te mióta őrültél meg ennyire??

Benkő Dániel:
Sajnos csak nemrég óta. Szívem szerint mindig ilyen őrült állapotban szerettem volna lenni, csak korábban nem tudtam ennek a technikáját.
Kívánom neked is az őrületet.
Dániel

......
*
Enikő: Kedves Sexisten! Nem is értem, hogy miért gondolnak Rólad ilyen rossz dolgokat! Nekem nagyon bejössz, a műsorba is csak azért nem jelentkeztem, hogy ne égessem le magam ország-világ előtt....tudod, sokan ismernek, mivel egyetemi tanár vagyok. Csókollak: Enikőd

Benkő Dániel: Drága vagy. Isten tartsa meg felém irányuló nagy jóságodat.

.....

Teljes cikk >>>>Mókás. Benkő Dániel végig bohóckodta a két órát, amely alatt telefonon és interneten is faggatták olvasóink. Fotók: Szabó Miklós


Benkő szexuális kultúrára nevelneSzexre oktatná a tiniket Benkő Dániel

Benkő Dániel törölné a műsora alatt látható 16-os karikát a képernyőről. Szerinte így a show magasztos missziót tölthetne be: szórakoztatva világosítaná fel a szexről a kamaszokat.

Bővelkedett fülledten erotikus jelenetekben a Benkő feleséget keres első adása. Dacára annak, hogy az RTL Klub szerkesztői által kivágott részek csak a neten elérhetők, láttunk olyan feleségjelöltet, aki azonnal ledobta magáról a középen kivágott tangabugyit, és annak is szemtanúi lehettünk, ahogy Benkő az alig néhány órája megismert jelölt szoknyája alatt matatott. A lantos szerint mégis kár, hogy a kamaszoknak nem ajánlják a műsort.

A közös bulizás jó alkalom egy kis „kézimunkára”
Fotó: RTL Klub

– Nem értek egyet a korhatárba sorolással, így azzal sem, hogy 16-os karikát kaptam. Ugyanakkor tudom, hogy nem az én tisztem erről dönteni – kezdte a férjjelölt.


– Szexuális kultúránkban simán lehetne irányadó a műsorom, mivel nem bánt senkit. A gyerekeket teljes értékű felnőttként kezelem. Amelyikük matchboxot tologat otthon, azt úgy sem érdeklik a női test rejtett titkai. Ne legyünk prűdek, de az erkölcstelenség határait se súroljuk! – vélekedett Benkő.


– A tizenhat éves fiatalok pont a szexuálisan legfogékonyabb korszakban vannak, szinte minden gondolatuk az erotika körül forog, ezért nem szabadna eltiltani őket az információk begyűjtésétől. Valójában persze nem tudományos céllal készül a show, szórakoztatni szeretnék, hiszen én a derű mestere vagyok – szögezte le a nagytermészetű zenész. Molnár Tamás szexuálpszichológus szerint a Benkő feleséget keres ebben a formában alkalmatlan arra, hogy kedvezően befolyásolja a kamaszok szexuális kultúráját.


– Véleményem szerint nem megengedhető, hogy a műsor szereplője szoknyák alatt kutakodjon, feltérképezve a nők ágyékát. Konzervatív kultúránk ezt már nem bírja el. Egy ilyen, vagy ehhez hasonló műsor ténylegesen tudja befolyásolni a szexuális kultúránkat, de akkor nem ott kellene kezdeni, hogy egymás bugyijába nyúlkálnak. Fontos szerepe lenne a folytonosságnak, valamint a kapcsolat szónak – fejtette ki a szexológus.
Forrás: borsonline.hu

A Benkő-Showból kimaradt jelentekAz RTLKlub cenzurázza saját műsorát: a túl sok szex miatt több részt is kivágtak a műsorból.

Kettőnek a linkjét itt megtalálod:

Andika nem szégyenlős:

Videó

Edit bugyi nélkül ment a buliba

Videó

Láthatólag Dániel élvezi a helyzeteket, vajon az ilyen rámenős csajokból választ vagy a szelídebbekből?

Benkő Dániel megismerkedett feleségjelöltjeivel - 1. adásA Benkő feleséget keres első adásában voltak vicces pillanatok, komoly érzelmek, intrika, féltékenység, buli, és jónéhány polgárpukkasztó jelenet is...

Benkő Dániel elhatározta, hogy felkutatja jövendőbeli feleségét, és gyermekének anyját. Az elgondolást tett követte, a sok-sok jelentkező közül pedig a lantművész maga választotta ki azt a 16 hölgyet, akik beköltözhettek kéjbarlangjába.
A 16 szerencsés: Szonja, Tünde, Katalin, Edit, Viki, Éva, Andi, Csilla, Anikó, Judit, Yvette, Piroska, Erika, Kata, Andrea, és Barbara.

Miután mindenki bemutatkozott a büszke vőlegénynek, a hölgyek átadták a meglepetéseiket is. Dániel sok-sok ajándéka között akadt erotikus, vicces, megható és zavarbaejtő is.

Benkő két tanácsadója, Falusi Mariann és Pál, a sofőr egész nap figyelő tekintetekkel vizslatták a botrányhős zenész kegyeiért versengő nőket, hogy aztán hasznos tanácsokkal szolgálhassanak barátjuknak.

A lányok, asszonyok közül mindenki vérmérséklete szerint próbálta felhívni magára a figyelmet. Szigeti Andi botrányos viselkedésével jónéhány haragost szerzett magának már az első este, akárcsak a Dániellel nyilvánosan csókot váltó Farkas Kata. Edit csak azért úszta meg a szúrós tekinteteket és a csípős megjegyzéseket, mert senki sem látta, mit műveltek Benkővel a diszkrét félhomályban.

A fergeteges zenés-táncos bulit aztán egy komolyabb esemény követte, mégpedig az első Szívceremónia. 16 hölgy költözött be a villába, ám az első este csak 12-en hajthatták álomra a fejüket Dániel vendégeként.

A négy kieső: Piroska, Erika, Katalin és Szonja.

A többiek Dániel kiváló borával koccintottak a folytatásra, és arra, hogy egyikük Benkő felesége, és talán gyermeke anyja lesz.


Videó

Forrás: rtlklub.hu


Ma találkozik Dániel a feleség jelöltekkelBenkő Dániel már nem utasítja el a nőket
Ma találkozik asszony-jelöltjeivel a lantművész, akit dr. Belső Nóra, pszichiáter segítségével készítettek fel a nagy eseményre.A reggeli lélekbúvár perceiben kiderült Dánielről, hogy korábban elutasította a nőket, mert a gyengébbik nem csak fájdalmat és feszültséget hozott az életébe. Öt évvel ezelőtti pálfordulása viszont nem csak a gátlásait, de a nőkhöz fűződő viszonyát is felszabadította.

Dániel exhibicionizmusára is egyértelmű magyarázattal szolgált, szerinte az ember arra született, hogy megmutassa magát a napfényben, és ezt a természetes igényt nem szabad sem szabályokkal, sem a másoknak való megfelelés kényszerével gátolni.

Dániel pszichiáternél : videó


Benkő feleség jelöltjeiSzendrődy Szonja - 40 éves
Lakberendező, feng shui tanácsadó, emellett pedig könyvet ír.

Féltékeny típus, megalázónak tartja, ha megcsalják. Nem rögtön a kapcsolat elején, de egy bizonyos idő után romantikus, elegáns és egyedi randira vágyik. Hamar lesz szerelmes abba, akit be tud engedni a lelkébe.

• Szerinte Dánielnek olyan kisugárzása van, amilyennel kevés ember büszkélkedhet. Jó pont intellektusa, ami miatt fel lehet rá nézni.

Nem vár mást Dánieltől, mint hogy „megdögöljön érte”.

Még több >>

Szonja nem kapott több esélyt, már az 1. adásból hazaküldte Dániel


Forró Viktória - 29 éves
Titkárnő, szabadidejében tolmácskodik. Az eredeti szakmája fodrász, ezzel is foglalkozott.

Tud alkalmazkodni, ezért szerinte jó feleség lenne, intelligens és szeret főzni. Szeretne férjet és gyereket is, csak azt nem tudja mikor és kivel. Imponál neki, ha valaki intelligens, van humora és társasági ember. Ellenszenves számára a zárkózott, flegma, önző, modortalan ember. Barátai szerint vidám, nyitott, társaságkedvelő. Önmagát kedves, vidám, alkalmazkodó, akaratosnak tartja. Abszolút romantikus alkat. Nem igazán féltékeny típus, ezt a viselkedést felesleges, értelmetlen dolognak tartja.

• Szerinte Benkő viselkedése sármos és utálatos, ez a kettőség nagyon tetszik neki, és szerinte Dániel javuló tendenciát mutat.

Dániel nyitottsága fogja meghatározni, hogy ő hogyan fog viselkedni vele, sokat szeretne róla megtudni, szeretné ha megnyílna neki.

Még több >>


Hajdú Piroska - 46 éves
Speditőr egy Kft-nél 1 éve, előtte szállítmányi vezetőként dolgozott. Pályája elején külkereskedelemmel foglalkozott.

Magát közvetlennek, kedvesnek és jószívűnek tartja, ugyanakkor önfejű és makacs is, nem szeret veszíteni. Nem mindig mondja ki azt, amit gondol, de a szeméből látszik a véleménye. Egészségesen féltékeny, az például idegesíti, ha egy pasi mellette egy másik nőt néz. Eddig még nem találta meg a számára megfelelő társat. Jó feleség lenne, mert megadná azokat a dolgokat, amit egy férfi elvár: szeretetet, gondoskodást. Szerinte szerelemből kell házasodni. Talán szeretne még gyereket, a kora miatt azonban ez necces kérdés, mert ugye a gyereket fel is kell nevelni. Az őszinte, nyitott humoros, intelligens embereket szereti, utálja az agresszív, magamutogató embereket.

• Meg szeretné közelebbről ismerni Dánielt. Egy igazi botrányhős, de szerinte ez csak álca, mert valójában egy érzékeny, szeretetre éhes férfi, aki ráadásul nagyon intelligens.

A nyíltsága és a humora tetszik neki Dánielben a legjobban. Nem változtatna rajta semmit, ő így egy egyéniség.

Még több >>

Piroska nem kapott több esélyt, már az 1. adásból hazaküldte DánielHolló Barbara - 25 éves
Éppen állást keres.

Azt mondja, egy kapcsolatban a kommunikáció mellett a szex az egyik legfontosabb dolog. Egészséges szinten féltékeny, de a párja eljárhat nélküle bulizni. Szereti a romantikát, de nem túlzott mértékben. Nem szereti, ha milliószor elmondják hogy mennyire szeretik. Egy kapcsolattól hitelességet vár, azt hogy bízni tudjon a párjában.

• Szeretné, ha Dániel ápoltabb lenne és jobban odafigyelne a viselkedésére. Úgy látja, hogy jó úton halad efelé. Egyébként műveltsége és pozitív kisugárzása fogta meg.

Szerinte Dániel nagyon vágyik a szeretetre, és ha ezt valakitől megkapja, akkor biztos nagyon hálás lesz érte és viszont szereti.

Még több >>


Kontra Katalin - 20 éves
Smink-, és maszkmester, fodrász tanuló.

Akkor féltékeny, ha valakit nagyon megszeret. Művészlelke időnként romantikára vágyik, a virágokat nagyon szereti. Ideális pasi nincs számára. De ha egy jó pasin nyakkendőt lát, akkor megkívánja. A kezeket mindig megnézi, fontos hogy tiszta és szép formájú legyen.

• Dániel szerinte egy érdekes pasi, igazi művészlélek, akárcsak ő, és mindemellett még sármos is.

Kora ellenére nyitott arra, hogy már most házasodjon. Szeretne gyerekeket, hogy tehetségét tovább örökíthesse!

Még több >>

Katalin nem kapott több esélyt, már az 1. adásból hazaküldte DánielLuczi Judit - 40 éves
Egyesített kézbesítő – postás, előtte volt dajka, konyhás, koordinátor.

Azért lenne jó feleség, mert tud szeretni, nyugodt, imád táncolni (még annak ellenére is, hogy nem tud), lehet vele beszélgetni és jó az ágyban.Harcos típus, akit szeret, azt megvédi. Előfordult már, hogy verekedett is, amikor bántottak egy általa szeretett embert. És azt a nőt is elgyepálta, akivel a férje megcsalta. Ha Dániel arra kérné, hogy verekedjen meg érte, megtenné.

• Dániel szerinte egy végtelenül lovagias pasi, akinél a kézcsók a minimum. Romantikussága nagyon tetszik neki.

Neki nem sztárként, hanem emberként tetszik Dániel, szimpatikusnak tartja, azt mondja, hogy ha nem a tévében látta volna, hanem csak hétköznapi emberként az utcán, akkor is felkeltette volna az érdeklődését, mert annyira egyedi.

Még több >>


Mák Anikó - 44 éves
Lábápoló, masszőz.

Nem féltékeny, annak ellenére sem, hogy többször rajtakapta már egy-egy pasiját, hogy megcsalta. Imádja, ha udvarolnak neki, ő nem hajlandó kezdeményezni, arra vár, hogy elcsábítsák. Nincs még gyereke, pár évvel ezelőtt még nem is akart, de most már szeretne gyereket.

• Szerinte Dániel egy igazi Don Juan, okosnak bevállalósnak, vagánynak tartja.

Ha Dániel jól reagál egy poénjára, akkor jó eséllyel indul nála, és akkor azon lesz majd, hogy túllicitálja a többi nőt. A kommunikációs készsége és a humora az erőssége.

Még több >>


Szentgyörgyi Csilla - 46 éves
Vállalkozó, pizzaszelet bárja van Hatvanban. Előtte ajándékboltjai, és egy 100 Ft-os boltja volt.

Alapvetően jól kijön az emberekkel, de utálja a nagyképűséget, az arroganciát, a butaságot, a durvaságot, mások megalázását. A trehányság, a közönségesség idegesíti. Minden kapcsolatában végig hűséges volt. Megbocsáthatatlannak tartja a testi, lelki becsapást, a tiszteletlenséget. Nem azért keres partnert, hogy ne legyen egyedül. Megértésre és elfogadásra vágyik, ezt keresi egy párkapcsolatban. Nem szeretne már több gyereket.

• Érdekes, meghökkentő, érzékeny, különc, művelt embernek tartja Dánielt, ami egyben kihívás is számára.

Szeretné, ha Dániel minél több dolgot elmesélne neki, mert így ő is egyre jobban meg tud nyílni, és ha bizalmába fogadja, ő is sok mindent el fog mesélni neki. Ő azon lesz, hogy „kibontsa” Dániel lelkét.

Még több >>


Farkas Kati - 35 éves
Üzletkötő, színésznő

Nem tudja hogy szeretne-e gyereket, inkább olyan gyereknek segítene akinek nincs családjuk, örökbe fogadna. Szerinte nem szabad féltékenynek lenni, el kell fogadni azt, amit az élet ad. Romantikus alkatnak tartja magát

• Vidámnak, kedvesnek képzeli el Danit.

Kíváncsi Dánielre, szeretné megtudni hogyan nőtt fel, milyen volt az élete, kik a rokonai, mindenre kíváncsi az életéből.

Még több >>Gajda Yvette - 34 éves
Modellkedik, korábban eladó volt, és persze főállású anyuka.

Egy kapcsolatban a hűség és az őszinteség számára a legfontosabb, a szex csak egészséges mértékben, de ezt privát ügyének tekinti. Ritkán sír, de van olyan, hogy teljesen értelmetlen dolgokon.

• Dánielt okosnak tartja, akinek viharos az élete, szerinte Benkő szereti a tárgyait és szabadelvű. Szereti, mert vállalja önmagát.

Ha Dániel elfogadná a habitusát, akkor számára ő tökéletes lenne.

Még több >>


Herbert Erika - 28 éves
Stewardess

Több csalódása miatt távolságtartó típus, bizalmatlan az emberekkel, két barátnője van, akikkel mindent megbeszél. Csak akkor féltékeny, ha szerelmes. Volt már, hogy megnézte a párja telefonját, de a párja ez sohasem tudta meg. A megérzései azonban mindig jók voltak…

• Az a célja, hogy megismerje Dánielt. Nem változtatna rajta, azt gondolja, hogy mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen.

Nehezen oldódik, idő kell neki, hogy közel engedjen magához valakit. Bízik benne, hogy Dániel ki tudja ezt várni.

Még több >>

Erika nem kapott több esélyt, már az 1. adásból hazaküldte DánielHorváth Edit - 46 éves
Fodrász

Ha szerelmes, egészséges féltékenység van benne, de túlzásokba nem esik. Szerinte kialakulhat szerelem ismerkedés közben is, de nem alapvető dolog, hogy ismerkedésből szerelem lesz. Véleménye szerint a mély szeretet legalább annyira jó, mint a szerelem, hiszen az utóbbi egy idő után úgy is elmúlik. Ha valakit szeret, nem számít, milye és mennyije van. A kora miatt már nem feltétlen szeretne gyereket.

• Dánielben leginkább az fogta meg, hogy a művész úr fel meri vállalni önmagát, nem játszik szerepet. Őszinteségét tiszteli, és imádja a humorát.

Azért van itt, mert tetszik neki a kihívás, hogy meghódíthatja Benkő Dánielt. Tiszteli őt, sőt egyenesen hódolója.

Még több >>


Kovács Andrea - 33 éves
Német-magyar fordító

Hisz a sorsban, szerinte nincsenek véletlenek. Azt mondja, hogy még életében nem csalt meg senkit, és nem is tudja elképzelni, hogy, megtegye. Ha benne van egy kapcsolatban, akkor csak az a férfi számít neki, akivel együtt van. A szexben az erkölcsösség híve. Azért lenne jó feleség, mert gondoskodó, mindig együtt akarna lenni a párjával. Féltékeny típus, ami az övé az az övé. Nem szereti a kihívó durva nőket, akik agresszíven hajtanak egy pasira

• Szerinte Dániel erős karizmájú, nyitott és nagyon szép a szeme. Az ideális nő szerinte számára az, akivel élvezet lenni, aki támasza lesz, szívből szereti és ugyanolyan szenvedélyes, mint ő.

Hihetetlen csodának tartja, hogy itt lehet, hiszen egy civil, mint ő nem minden nap találkozhat egy akkora művész emberrel, mint Dániel.

Még több >>


Pavlik Tünde - 21 éves
Pultos, táncosnő.

Kapcsolatfüggőnek tartja magát, de az is igaz, hogy kapcsolat közben is meglehetősen szabad utakon jár. Hol van kedve találkozni a párjával, hol nincs, hol van kedve felvenni a telefon, hol nem, az aktuális hangulatától függ, mi lesz. Tudja magáról, hogy nehéz elviselni, de ő ilyen, ezt kell szeretni. Általában jól kijön az emberekkel, bármilyen korosztállyal. Azért lenne jó feleség, mert nem lehet mellette unatkozni, megértő és simulékony – ha épp olyanja van. Nem tartja magát romantikusnak, de egy szép vacsora szép ajándékkal tetszene neki. Nincs szüksége virágra az első randin. A randizásban az extrém, spontán dolgok híve (motorcsónakozás volt a legjobb élménye), szívesen menne sportos randira vagy hajókázni.

• Intelligensnek, ugyanakkor picit őrültnek tartja Dánielt.

Dánielt élőben még nem látta, nem ismeri, de látatlanban is nagyon viccesnek, „jó formának” tartja.

Még több >>


Rusz Éva - 43 éves
Ruházati boltban üzletvezető.

Szerinte szerelemből kell házasodni, és egy kicsit őrültnek kell lenni, mert a kiszámíthatóság unalmas. Szereti az ezotériát, megérzi az emberek tulajdonságait, észleli a fájdalmukat, örömeiket. Különös álmai vannak, és úgy gondolja, ennek segítségével jött ki az önsajnálatból.

• Igazi egyéniségnek tartja Dánielt, és nagyon kíváncsi, hogy milyen ember valójában.

Kalandot, élményt vár Dánieltől, végső soron pedig Benkő Dániel megszelídítése és elvarázsolása a cél.

Még több >>


Szigeti Andrea - 27 éves
Vállalkozó, jelenleg pultos. Volt virágüzlete, de dolgozott diszpécserként, pultosként, fehérnemű üzletben, cukrászdában is.

Esküvőt szeretne, és gyereket is, viszont eddig szinte kizárólag nős pasijai voltak, ezért ezen nemigen gondolkodhatott idáig...Szereti az odafigyelő, gondoskodó embereket, a rideg emberek viszont ellenszenvesek neki. Ha nagyon szeret valakit, akkor nagyon féltékeny.

• Dánielt szórakoztatónak és humorosnak tartja, aki mellett nem lehet unatkozni. Ezért akar vele megismerkedni.

Arra számít, hogy a műsorban rengeteget fognak Dániellel nevetni, hülyéskedni, „nem lehet, hogy a két bolond ne találna egymásra!”

Még több >>Forrás: rtlklub.hu

Benkő Dánielt Falusi Mariann segíti a feleség keresésbenHétfő este az RTL Klubon a Benkő-villa kitárja kapuit, és végre beköltözhet az a tizenhat szerencsés hölgy, akik harcba szállnak Benkő Dániel kegyeiért. A lantművész stábja pazar környezetet biztosított a hölgyek számára, és persze különösen ügyeltek arra, hogy Benkő jelenlegi és fiatalabb kori fotóival elárasszák a házat. A Blikk bejutott a különleges luxusvillába, amelynek minden szeglete a szexualitást tükrözi. A férjjelölt hálószobája a legtitokzatosabb helyiség, egyszerűségével is azt sugallja, hogy itt bizony a hatalmas franciaágyé a főszerep.

Csendszoba A rejtett zug fala a Benkő Dániel kegyeiért harcba szálló hölgyek fotóival van kidekorálva- Én leginkább azt élvezem, hogy amerre csak nézek, nők vannak körülöttem. Gyorsan meg tudnék szokni egy ilyen háremet - mondta a Blikknek Benkő, aki persze, ha úgy gondolja, hogy mégis elege van kérőiből, nyugodtan magára csukhatja szobája ajtaját.

- Ez az a hely, ahol egyedül lehetek, ide csak akkor léphet be a gyengébbik nem, ha felhatalmazást kapnak rá, egyébként számukra ez a szoba tiltott terület. Nem csupán a háló tiltott a feleségjelölteknek, a fotószoba is ilyen terület. Ebben a helyiségben minden hölgy képe megtalálható, segítségül Dánielnek azokon a napokon, amikor a kiszavazás történik. Az összes jelentkező ugyanis nem lehet Benkő felesége, így Dániel minden egyes héten, fájó szívvel ugyan, de kénytelen megválni egy kérőjétől.

A versenyzők lakhelye Még a párnák is Benkő arcképével vannak díszítve a hölgyek hálószobájában, nehogy elfeledkezzenek róla


- A döntés meghozatalában Falusi Mariann lesz a segítségemre, ő az, aki mindig felhívja a figyelmemet a hölgyek azon értékeire, amelyeket én nem látnék meg - mondta nevetve Dániel. A ház többi helyiségét viszont bármikor használhatják a hölgyek, persze minden egyes lépésüket egy kamera követi, a fürdőszoba az egyetlen hely, ahova nem juthatnak be a kíváncsi szemek.


Forrás: blikk.hu