Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Benkő Dánielt Falusi Mariann segíti a feleség keresésben



Hétfő este az RTL Klubon a Benkő-villa kitárja kapuit, és végre beköltözhet az a tizenhat szerencsés hölgy, akik harcba szállnak Benkő Dániel kegyeiért. A lantművész stábja pazar környezetet biztosított a hölgyek számára, és persze különösen ügyeltek arra, hogy Benkő jelenlegi és fiatalabb kori fotóival elárasszák a házat. A Blikk bejutott a különleges luxusvillába, amelynek minden szeglete a szexualitást tükrözi. A férjjelölt hálószobája a legtitokzatosabb helyiség, egyszerűségével is azt sugallja, hogy itt bizony a hatalmas franciaágyé a főszerep.

Csendszoba A rejtett zug fala a Benkő Dániel kegyeiért harcba szálló hölgyek fotóival van kidekorálva



- Én leginkább azt élvezem, hogy amerre csak nézek, nők vannak körülöttem. Gyorsan meg tudnék szokni egy ilyen háremet - mondta a Blikknek Benkő, aki persze, ha úgy gondolja, hogy mégis elege van kérőiből, nyugodtan magára csukhatja szobája ajtaját.

- Ez az a hely, ahol egyedül lehetek, ide csak akkor léphet be a gyengébbik nem, ha felhatalmazást kapnak rá, egyébként számukra ez a szoba tiltott terület. Nem csupán a háló tiltott a feleségjelölteknek, a fotószoba is ilyen terület. Ebben a helyiségben minden hölgy képe megtalálható, segítségül Dánielnek azokon a napokon, amikor a kiszavazás történik. Az összes jelentkező ugyanis nem lehet Benkő felesége, így Dániel minden egyes héten, fájó szívvel ugyan, de kénytelen megválni egy kérőjétől.

A versenyzők lakhelye Még a párnák is Benkő arcképével vannak díszítve a hölgyek hálószobájában, nehogy elfeledkezzenek róla


- A döntés meghozatalában Falusi Mariann lesz a segítségemre, ő az, aki mindig felhívja a figyelmemet a hölgyek azon értékeire, amelyeket én nem látnék meg - mondta nevetve Dániel. A ház többi helyiségét viszont bármikor használhatják a hölgyek, persze minden egyes lépésüket egy kamera követi, a fürdőszoba az egyetlen hely, ahova nem juthatnak be a kíváncsi szemek.


Forrás: blikk.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése