Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Benkő szexuális kultúrára nevelne



Szexre oktatná a tiniket Benkő Dániel

Benkő Dániel törölné a műsora alatt látható 16-os karikát a képernyőről. Szerinte így a show magasztos missziót tölthetne be: szórakoztatva világosítaná fel a szexről a kamaszokat.

Bővelkedett fülledten erotikus jelenetekben a Benkő feleséget keres első adása. Dacára annak, hogy az RTL Klub szerkesztői által kivágott részek csak a neten elérhetők, láttunk olyan feleségjelöltet, aki azonnal ledobta magáról a középen kivágott tangabugyit, és annak is szemtanúi lehettünk, ahogy Benkő az alig néhány órája megismert jelölt szoknyája alatt matatott. A lantos szerint mégis kár, hogy a kamaszoknak nem ajánlják a műsort.

A közös bulizás jó alkalom egy kis „kézimunkára”
Fotó: RTL Klub

– Nem értek egyet a korhatárba sorolással, így azzal sem, hogy 16-os karikát kaptam. Ugyanakkor tudom, hogy nem az én tisztem erről dönteni – kezdte a férjjelölt.


– Szexuális kultúránkban simán lehetne irányadó a műsorom, mivel nem bánt senkit. A gyerekeket teljes értékű felnőttként kezelem. Amelyikük matchboxot tologat otthon, azt úgy sem érdeklik a női test rejtett titkai. Ne legyünk prűdek, de az erkölcstelenség határait se súroljuk! – vélekedett Benkő.


– A tizenhat éves fiatalok pont a szexuálisan legfogékonyabb korszakban vannak, szinte minden gondolatuk az erotika körül forog, ezért nem szabadna eltiltani őket az információk begyűjtésétől. Valójában persze nem tudományos céllal készül a show, szórakoztatni szeretnék, hiszen én a derű mestere vagyok – szögezte le a nagytermészetű zenész. Molnár Tamás szexuálpszichológus szerint a Benkő feleséget keres ebben a formában alkalmatlan arra, hogy kedvezően befolyásolja a kamaszok szexuális kultúráját.


– Véleményem szerint nem megengedhető, hogy a műsor szereplője szoknyák alatt kutakodjon, feltérképezve a nők ágyékát. Konzervatív kultúránk ezt már nem bírja el. Egy ilyen, vagy ehhez hasonló műsor ténylegesen tudja befolyásolni a szexuális kultúránkat, de akkor nem ott kellene kezdeni, hogy egymás bugyijába nyúlkálnak. Fontos szerepe lenne a folytonosságnak, valamint a kapcsolat szónak – fejtette ki a szexológus.
Forrás: borsonline.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése