Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Benkő Dániel megismerkedett feleségjelöltjeivel - 1. adás



A Benkő feleséget keres első adásában voltak vicces pillanatok, komoly érzelmek, intrika, féltékenység, buli, és jónéhány polgárpukkasztó jelenet is...

Benkő Dániel elhatározta, hogy felkutatja jövendőbeli feleségét, és gyermekének anyját. Az elgondolást tett követte, a sok-sok jelentkező közül pedig a lantművész maga választotta ki azt a 16 hölgyet, akik beköltözhettek kéjbarlangjába.
A 16 szerencsés: Szonja, Tünde, Katalin, Edit, Viki, Éva, Andi, Csilla, Anikó, Judit, Yvette, Piroska, Erika, Kata, Andrea, és Barbara.

Miután mindenki bemutatkozott a büszke vőlegénynek, a hölgyek átadták a meglepetéseiket is. Dániel sok-sok ajándéka között akadt erotikus, vicces, megható és zavarbaejtő is.

Benkő két tanácsadója, Falusi Mariann és Pál, a sofőr egész nap figyelő tekintetekkel vizslatták a botrányhős zenész kegyeiért versengő nőket, hogy aztán hasznos tanácsokkal szolgálhassanak barátjuknak.

A lányok, asszonyok közül mindenki vérmérséklete szerint próbálta felhívni magára a figyelmet. Szigeti Andi botrányos viselkedésével jónéhány haragost szerzett magának már az első este, akárcsak a Dániellel nyilvánosan csókot váltó Farkas Kata. Edit csak azért úszta meg a szúrós tekinteteket és a csípős megjegyzéseket, mert senki sem látta, mit műveltek Benkővel a diszkrét félhomályban.

A fergeteges zenés-táncos bulit aztán egy komolyabb esemény követte, mégpedig az első Szívceremónia. 16 hölgy költözött be a villába, ám az első este csak 12-en hajthatták álomra a fejüket Dániel vendégeként.

A négy kieső: Piroska, Erika, Katalin és Szonja.

A többiek Dániel kiváló borával koccintottak a folytatásra, és arra, hogy egyikük Benkő felesége, és talán gyermeke anyja lesz.


Videó





Forrás: rtlklub.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése