Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Az origo.hu is kifaggatta Benkő Dánielt



Benkő Dánielt az origo.hu is kifaggatta az új Show műsora apropóján:

Tudatosan próbálja megölni magában az ártó, rossz gondolatokat, és csak arra koncentrál, hogy szórakoztasson a maga módján. Benkõ szerint nincs nemesebb dolog, mint jó bohócnak lenni egy cirkuszban, ugyanakkor tényleg hisz abban, hogy párra találhat egy realityben. Az RTL Klub új Gyõzikéje már több mûsorban felbukkant, a héten viszont elrajtolt saját mûsora, egy igazi trash reality.


Hogyan szültetett meg a döntés, így hatvan fölött, hogy médiabohóc lesz?

- Ez magától alakult ki, volt is bennem szándék, hogy megmutassam magam és a gondolataimat. A legnemesebb hivatás bohócnak lenni egy cirkuszban, ugyanakkor jó bohócnak lenni nem olyan könnyû. Kicsit búval baszott a világunk, így derût kell sugározni, mosolyt, szeretetet adni. Fontos volt, hogy minden negatív gondolatot elhessegessek, és csak a derût adjam, ami, mint tudjuk, isteni adomány. Mellékes, hogy az ember milyen mûvész, a fontos, hogy jó ember legyen. Ha valaki rossznak lát, annak szemüveget kell cserélnie.
Lantmûvészbõl lett kereskedelmi tévés celeb. A pénz mennyire számít?

- Nem számít sokat, nem a pénzért csinálom. Szeretem a luxust, mert megengedi, hogy semmit ne tegyek. Spórolásom pedig annyiban kimerül, hogy nem pocsékolok, nem vásárolok haszontalan dolgokat.
....



a teljes cikk itt található >>>



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése