Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Nyolcadik adás - Benkő Dániel kiválasztottja Andrea



Álomrandik és álomesküvő - A nyolcadik adás
Benkő Dániel kitett magáért, felesége néhány napig igazi hercegnőnek érezhette magát.
Két hónappal ezelőtt 16 nő vágott neki a nagy kalandnak. Benkő Dániel feleséget keresett, a hölgyek pedig kortól és vérmérséklettől függetlenül minden erejükkel küzdöttek a lantművészért.

Most azonban elérkezett a pillanat, amitől Dániel mindvégig tartott kicsit: választania kell szíve hölgyei közül. Döntését alaposan meg kellett fontolnia, hiszen egy életre szól. Két jegyesét, Andreát és Editet elvitte hát egy tengerparti álomutazásra, hogy jobban megismerje őket, és kitalálja, kinek a kezére kerül karikagyűrű.

Az első napot Benkő a barna szépség, Andrea társaságában töltötte. Romantikus hajókázás, tengerparti piknik, vacsora Capri szigetén, naplemente, tengerzúgás, főúri bánásmód. Ezek jártak Dániel választottjának. Ahogy arra számítani lehetett, Andi elalélt a csodálatos környezettől és a hevesen udvarló latművésztől. Az est folyamán azonban csúnya vita alakult a szerelmesek között, melynek végén Andrea faképnél hagyta vőlegényét.

Másnap Edit volt soron, Ő is felejthetetlen napot töltött Dániellel a vágy és a szerelem szigetén. Persze mindkét hölgy szerette volna megtudni Benkőtől, hogy kit választ, de a férjjelölt tartotta magát, nem árult el semmit.

A nagy napon Edit és Andrea is hófehér esküvői ruhába öltözött, majd együtt vonultak a kápolnába, ahol a násznép, és persze Dániel várta őket. Hosszas tanakodás után Andrea ujjára került karika, így neki örömkönnyek gyűltek a szemébe, míg vetélytársa, Edit a csalódottság és a szomorúság keserű könnyeit nyelte.




Benkő Dániel megtalálta az oldalbordáját!
A feleséget kereső lantművész hetekig tartó megfeszített keresgélés után megtalálta az igazit! Az oltárnál Andrea mondhatta ki a boldogító igent!





Edit nyalakodik
Dániel arája minden női praktikát bevetett, hogy magába bolondítsa a lantművészt.
-Videó



Edit topless pancsolása
Benkő Dániel és Edit a tenger hűs habjai közt romantikáztak az álomrandin.
- Videó



Edit megérezhette Dániel férfiasságát
A nagymama zavarba jött attól, amit csók közben tapasztalt.
-Videó



Az álomrandi rémálommá vált - Andrea faképnél hagyta Dánielt
Egy pillanat alatt lett lidércnyomás a romantikus légyottból. Az ok mi más lehetne, mint a féltékenykedés.
- Videó



Edit megalázva érezte magát az álomrandin
Dániel Andit vitte el Capri szigetére, ez pedig nagyon bántotta Editet, aki reprezentatívabbnak érzi magát vetélytársánál. Az önérzetében megbántott feleségjelöltnél el is törött a mécses.
- Videó




Forrás: rtlklub.hu

1 megjegyzés:

mashalive írta...

very beautiful and romantic
zack

Megjegyzés küldése