Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

A hetedik adás végén Tünde távozott a Benkő Show-ból



Tündét küldte haza a lantművész, így megvan a két finalista hölgy - A hetedik adás
Benkő Dániel eljegyezte a két bentmaradó hölgyet, Andreát és Editet.

Dániel különleges meglepetéssel készült aráinak. A hetek óta aranykalitkában tengődő asszonyok meglepetésvendégeket köszönthettek a Benkő villában. Edithez lánya és édesanyja érkeztek, Andreát is a mamája látogatta meg. A döbbenet akkor lett úrrá a kis csapaton, mikor megérkezett Tünde vendége, a pasija. A fiatal lány hiába próbált magyarázkodni, hamar kiderült, hogy rászedte Benkőt, és mindvégig csak a hírnév lebegett a szeme előtt, nem a fodros esküvői ruha.

Az igazi próbatétel mégsem ez volt, hanem az, hogy a hölgyeknek ki kellett takarítaniuk a Vacsoracsatából már jól ismert IGAZI Benkő-lakot. Tünde a legkisebb rossz reményében lecsapott a nappalira, a jóval motiváltabb Edit a vécét vette kezelésbe, Andinak pedig az elhanyagolt konyha jutott.

A hölgyek szépen ki is csinosították a budai vityillót, jöhettek a rokonok. A kellemes hangulatú vacsora után következett a feketeleves. Dániel bizony titokban kifaggatta a hozzátartozókat, így mindenkiről kiderült valami kompromittáló. Tünde továbbra is magyarázkodhatott eltitkolt vőlegénye miatt, Andi anyukája elkotyogta, hogy szerinte lánya nem szerelmes, hiába állítja, Editről pedig kiderült, még mindig egy fedél alatt él a volt férjével. A kínos szituációból Edit jött ki legjobban, így Ő randizhatott Dániellel.

A légyott igencsak intimre és különlegesre sikeredett. A párocska egy tantraoktatás keretein belül fonódhatott össze. Az idillt azonban megzavarta Benkő szembesítése, hogy mi is van Edit és exférje között. Edit a könnyeivel küszködve könyörgött Dánielnek az újabb esélyért. Dániel vajszíve megkönyörült a szexi szupernagyin, így benttartotta, akárcsak Andreát. Tünde bűne azonban megbocsáthatatlannak bizonyult, neki kellett elhagynia a villát.

A két finalista feleségjelöltet, Andreát és Editet Dániel meghívta egy tengerparti álomrandira. El is jegyezte a döntős hölgyeket, de hogy ki lehet Benkő felesége, az csak a jövőhéten derül ki!


Videó



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése