Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

A hatodik adás végén Yvettnek kellett távoznia a Benkő villából



Vége az áskálódásnak - Yvett elhagyta a Benkő-villát - A hatodik adás
Dániel szívében már csak három hölgynek van hely: Tündének, Editnek és Andreának.

A hatodik adás Dániel bátorságpróbájával kezdődött. A hatvanas éveit taposó művész Tündével összekapaszkodva bungee jumpingolt, hogy bebizonyítsa, belül éppoly fiatal, mint 22 éves választottja.

Később a Tünde és Edit közt feszülő ellentét tovább mélyült a vitorlázás alatt. Már Benkőt is kezdte irritálni, hogy Edit képtelen csendben maradni egy percre is. A romantikus lelkű szőke domina csodálatosan érezte magát a balatoni randin, és ennek hangot is adott, amikor csak tudott. Buzgalma végül megtérült, együtt tölthette az éjszakát Dániellel, még ha nem is minden alakult az elképzelései szerint. Benkő nem használta ki Edit odaadását, vad lepedőakrobatika helyett alvással töltötte az éjszakát. Edit nem tudta és nem is akarta leplezni csalódottságát, persze vetélytársait azért kétségek közt hagyta, fantáziájukra bízva, mi történt a szállodai szobában.

Andrea ahogy az várható egy szerelmes nőtől, rémesen féltékeny lett, ha nem is mondta, szikrákat szóró szemei mindennél beszédesebbek voltak.

Dániel a másik két hölgyet, Yvettet és Andreát is elvitte egy felejthetetlen randevúra. Először porcelán állatokra lövöldöztek, majd egy igazi, főúri vacsora következett. Ez alkalommal is hálójába invitálta egyik vendégét a feleséget kereső Benkő. A szerencsés kiválasztott, Andrea felejthetetlen pillanatokat élhetett át, ekkor már Dániel sem a pihenés mellett tette le voksát.

Figyelem! A műsor első szexjelenete még az erősebb idegzetűeknél is kiverheti a biztosítékot.

Miután hazaértek a kastélyból, nem maradt más hátra, mint a szívceremónia. A négy nő közül az éles nyelvű Yvettnek kellett távoznia.

Videó





Forrás: rtlklub.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése