Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

A harmadik adásban a feleségjelöltek főzőtudományára is kíváncsi volt Dániel



Angyalok és ördögök - A harmadik adás
Egyre kiélezettebb a küzdelem Dánielért, a hölgyek már semmitől sem riadnak vissza a siker reményében.

Benkő Dániel feleségjelöltjeit egyre jobban megviseli a rivalizálás. Edit és Yvette küzdelme odáig fajult, hogy a szőke szupernagyi könnyekben tört ki.

Dánielnek sincs könnyű dolga, bár az asszonyok egyre fogyatkoznak, mégis őrlődik, fogalma sincs kit válasszon, merre húz a szíve. Ezért két próbatételt is kitalált a hölgyeknek. Először az esetleges közös életükről kellett prezentációt tartaniuk, ezután pedig főzőtudományukkal kellett elkápráztatniuk az extravagáns művészt.

Randevúra ezúttal Yvette mehetett, aki egy egészen új oldaláról mutatkozott be. Bármennyire hihetetlen is, bájos volt, halkszavú és visszafogott. Dánielnek kifejezetten tetszik az a kettősség, az ördög és angyal, ami Yvette-ben lakozik, így Mariann és a többi hölgy bánatára nem küldte haza a szívceremónián.

Akiknek ez alkalommal össze kellett csomagolni, az Kata volt és Csilla. Különösebben egyiküket sem lepte meg Dániel döntése, a bentmaradóknak pedig drukkolnak, hogy révbe érjenek.

Videó






Forrás: rtlklub.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése