Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Az ötödik adás végén Barbarának kellett távoznia a villából



Gyerekzsivaj és hangos veszekedések a Benkő-villában - Az ötödik adás
Az asszonyok egyre kimerültebbek, így a konfliktusok is elszaporodtak.

Dániel szerint a puding próbája az evés, ezért élesben tesztelte, milyen anya lenne feleségjelöltjeiből. Meghívott hát egy tucat lurkót, akik egy meglehetősen hangos ébresztővel adták a hölgyek tudtára, hogy éhesek. Ki jobban, ki nehezebben viselte a rosszcsontok zsibongását, Tünde például elmondása szerint szabályszerűen rosszul volt a gyerekektől. Végül a mindent eldöntő gyerekdal-versenyt Andrea nyerte, jutalma pedig egy uzsonna volt a lantművész budai hajlékában.

Andrea nem csak a csodás panorámában gyönyörködhetett, hanem kapott egy kis ízelítőt az igazi, hagymaimádó Benkő Dánielből is. Andi szeme nem a meghatottságtól lábadt könnybe, az egyszer biztos! A felvidéki lány kiállta a megpróbáltatást, és az ingergazdag randi után is bizton állította, szereti Dánielt.

Boldogsága azonban nem sokáig lehetett felhőtlen, Ivett galád bosszút forralt ellene, legutóbi sértő megjegyzése miatt. Vitájuk egyre inkább eldurvult, így Dánielnek kellett rendet és békét teremtenie a luxus-tyúkólban.

A szívceremónia nem tartogatott nagy meglepetést, a legelszántabban küzdő Edit és Andrea mellett Dániel kedvence, Tünde is kapott szívet, majd Ivett egy csókkal biztosította bentmaradását, így Barbarának kellett távoznia. A szőke lány nem bánta, hogy nem versenghet tovább a lantművész kegyeiért, neki ugyanis túl gyors volt Benkő tempója.


Videó





Forrás: rtlklub.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése