Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Benkőnek tetszik Tünde, aki a vidámságot vitt az életébe és aki játéknak veszi az életet is



Benkő Dániel elvesztette egyik szerelmét - A negyedik adás

Éva talán sosem bocsájtja meg Dánielnek, hogy kikosarazta, a lantművész pedig csak remélheti, hogy jól döntött.

Sűrűsödnek az események a Benkő-villában. Dániel újabb próbákat eszelt ki, hogy vizsgáztassa választottjait. Először egy bátorságpróbán kellett bizonyítaniuk, a sperma-ruhába öltözött nők közül Tündének sikerült először megtermékenyítenie a képzeletbeli petesejtet, így ő mehetett randira Benkővel. A nem mindennapi vacsorán a fiatal lány újabb feladatot kapott, bogarakat és csúszómászókat kellett lakmároznia. Kiállta a próbát, így Dániel még jobban a szívébe zárta.

A nők között ahogyan ez lenni szokott, egyre nagyobb a feszültség. Jól tudta ezt Dániel is. Ezért is találta ki az igaz-hamis játékot. Szerette volna, ha a lányok érzelmei felszínre törnek, és megbeszélik konfliktusaikat. A vita azonban elmérgesedett, és egy óriási veszekedésben csúcsosodott ki, melyben a feleségjelöltek nagy része kétségbe vonta Andrea érzelmeit, és pellengérre állították, amiért mesterkélten viselkedik és nem őszinte.

Benkő Dániel ezután olyan döntésre kényszerült, amilyenre a párkereső műsor alatt még egyszer sem: olyasvalakit kellett hazaküldenie, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Eddig a lantművész könnyebb helyzetben volt, a szívceremóniákon kiejtette azokat a hölgyeket, akik nem ejtették rabul a szívét, vagy akikről azt feltételezte, hogy jobban vágynak a hírnévre, mint Őrá. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy az összes hölgy valamiért fontos és kitüntetett helyet foglal el Dániel szívében, ezért is volt különösen fájó a búcsú Évától. A fiatalos nagymama joggal borult ki Benkő döntésén, hiszen az elsők közt melegedett össze vele, a római randin váltott csókjuk szinte már legendás. És hogy Dániel helyesen döntött-e, mikor a tisztaszívű Éva helyett a hebrencs Tündének, vagy az intrikus Yvette-nek szavazott bizalmat? Idővel kiderül.


Videó





Forrás: rtlklub.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése