Benkő Dániel feleséget keres

BENKŐ SHOW

Benkő Dániel, a kiváló lantművész ismét szórakoztat bennünket! De most nem hangszeren játszik, hanem a női szívek húrjait pengeti! Vajon sikerrel? 16 nő verseng kegyeiért, lesi minden kívánságát, remélve hogy ő lesz a szerencsés kiválasztott, Benkő Dániel hitvese, élete párja. Hogy ebből mi lesz.....

Adásból kimaradt jelentek



1. Ivett és Andrea nem kötnek fegyverszünetet. A két tüzes menyecske nem tűrtőzteti magát, lépten nyomon összeszólalkoznak.
Videó





2. Barbi és Andi összeverekedtek - Videó





3. Fürge ujjak a Benkő hálóban
A feleséget kereső Benkő nem fogta vissza magát, mikor végre kettesben lehetett Andreával.
Videó




Forrás: rtlklub.hu

Az ötödik adás végén Barbarának kellett távoznia a villából



Gyerekzsivaj és hangos veszekedések a Benkő-villában - Az ötödik adás
Az asszonyok egyre kimerültebbek, így a konfliktusok is elszaporodtak.

Dániel szerint a puding próbája az evés, ezért élesben tesztelte, milyen anya lenne feleségjelöltjeiből. Meghívott hát egy tucat lurkót, akik egy meglehetősen hangos ébresztővel adták a hölgyek tudtára, hogy éhesek. Ki jobban, ki nehezebben viselte a rosszcsontok zsibongását, Tünde például elmondása szerint szabályszerűen rosszul volt a gyerekektől. Végül a mindent eldöntő gyerekdal-versenyt Andrea nyerte, jutalma pedig egy uzsonna volt a lantművész budai hajlékában.

Andrea nem csak a csodás panorámában gyönyörködhetett, hanem kapott egy kis ízelítőt az igazi, hagymaimádó Benkő Dánielből is. Andi szeme nem a meghatottságtól lábadt könnybe, az egyszer biztos! A felvidéki lány kiállta a megpróbáltatást, és az ingergazdag randi után is bizton állította, szereti Dánielt.

Boldogsága azonban nem sokáig lehetett felhőtlen, Ivett galád bosszút forralt ellene, legutóbi sértő megjegyzése miatt. Vitájuk egyre inkább eldurvult, így Dánielnek kellett rendet és békét teremtenie a luxus-tyúkólban.

A szívceremónia nem tartogatott nagy meglepetést, a legelszántabban küzdő Edit és Andrea mellett Dániel kedvence, Tünde is kapott szívet, majd Ivett egy csókkal biztosította bentmaradását, így Barbarának kellett távoznia. A szőke lány nem bánta, hogy nem versenghet tovább a lantművész kegyeiért, neki ugyanis túl gyors volt Benkő tempója.


Videó





Forrás: rtlklub.hu

Benkőnek tetszik Tünde, aki a vidámságot vitt az életébe és aki játéknak veszi az életet is



Benkő Dániel elvesztette egyik szerelmét - A negyedik adás

Éva talán sosem bocsájtja meg Dánielnek, hogy kikosarazta, a lantművész pedig csak remélheti, hogy jól döntött.

Sűrűsödnek az események a Benkő-villában. Dániel újabb próbákat eszelt ki, hogy vizsgáztassa választottjait. Először egy bátorságpróbán kellett bizonyítaniuk, a sperma-ruhába öltözött nők közül Tündének sikerült először megtermékenyítenie a képzeletbeli petesejtet, így ő mehetett randira Benkővel. A nem mindennapi vacsorán a fiatal lány újabb feladatot kapott, bogarakat és csúszómászókat kellett lakmároznia. Kiállta a próbát, így Dániel még jobban a szívébe zárta.

A nők között ahogyan ez lenni szokott, egyre nagyobb a feszültség. Jól tudta ezt Dániel is. Ezért is találta ki az igaz-hamis játékot. Szerette volna, ha a lányok érzelmei felszínre törnek, és megbeszélik konfliktusaikat. A vita azonban elmérgesedett, és egy óriási veszekedésben csúcsosodott ki, melyben a feleségjelöltek nagy része kétségbe vonta Andrea érzelmeit, és pellengérre állították, amiért mesterkélten viselkedik és nem őszinte.

Benkő Dániel ezután olyan döntésre kényszerült, amilyenre a párkereső műsor alatt még egyszer sem: olyasvalakit kellett hazaküldenie, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Eddig a lantművész könnyebb helyzetben volt, a szívceremóniákon kiejtette azokat a hölgyeket, akik nem ejtették rabul a szívét, vagy akikről azt feltételezte, hogy jobban vágynak a hírnévre, mint Őrá. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy az összes hölgy valamiért fontos és kitüntetett helyet foglal el Dániel szívében, ezért is volt különösen fájó a búcsú Évától. A fiatalos nagymama joggal borult ki Benkő döntésén, hiszen az elsők közt melegedett össze vele, a római randin váltott csókjuk szinte már legendás. És hogy Dániel helyesen döntött-e, mikor a tisztaszívű Éva helyett a hebrencs Tündének, vagy az intrikus Yvette-nek szavazott bizalmat? Idővel kiderül.


Videó





Forrás: rtlklub.hu

Ami kimaradt az adásból



1. A hölgyek arról beszélgetnek, hogy kiszülne gyereket a Dánielnek? - Videó



2. Ebben a segédeszközök a társalgás témája - Videó



3. Tünde talán még a gyerekét is elhagyná.... - Videó




4. Andrea nem szégyellős. A 33 éves fordító a Benkő feleséget keres tegnapi részében heves jelentbe keveredett Dániellel. - Videó




Forrás: rtlklub.hu


A harmadik adásban a feleségjelöltek főzőtudományára is kíváncsi volt Dániel



Angyalok és ördögök - A harmadik adás
Egyre kiélezettebb a küzdelem Dánielért, a hölgyek már semmitől sem riadnak vissza a siker reményében.

Benkő Dániel feleségjelöltjeit egyre jobban megviseli a rivalizálás. Edit és Yvette küzdelme odáig fajult, hogy a szőke szupernagyi könnyekben tört ki.

Dánielnek sincs könnyű dolga, bár az asszonyok egyre fogyatkoznak, mégis őrlődik, fogalma sincs kit válasszon, merre húz a szíve. Ezért két próbatételt is kitalált a hölgyeknek. Először az esetleges közös életükről kellett prezentációt tartaniuk, ezután pedig főzőtudományukkal kellett elkápráztatniuk az extravagáns művészt.

Randevúra ezúttal Yvette mehetett, aki egy egészen új oldaláról mutatkozott be. Bármennyire hihetetlen is, bájos volt, halkszavú és visszafogott. Dánielnek kifejezetten tetszik az a kettősség, az ördög és angyal, ami Yvette-ben lakozik, így Mariann és a többi hölgy bánatára nem küldte haza a szívceremónián.

Akiknek ez alkalommal össze kellett csomagolni, az Kata volt és Csilla. Különösebben egyiküket sem lepte meg Dániel döntése, a bentmaradóknak pedig drukkolnak, hogy révbe érjenek.

Videó






Forrás: rtlklub.hu

A második adásban kiderült: Kata csak a szereplés miatt jelentkezett a műsorba



Fürdőruha bemutató és római kori randi - A második adás

Benkő Dániel feleségjelöltjei egyre rosszabbul viselik a versengést, de a lantművész bizakodó, és változatlanul kutatja a szerelmet.

A második adásban Dániel már megcsodálhatta az érte versengő hölgyek domborulatait, kecses mozgásukat. A fürdőruha bemutató három győztese, Edit, Éva és Kata ezután egy római kori randin vehettek részt csodálatuk tárgyával, azaz Dániellel. Éva és Edit nem szemérmeskedtek, mindketten csókot váltottak a lantművésszel. Az eddig rendkívül kihívó Katából azonban sikerült kihúzni egy vallomást, miszerint nem is Dániel, hanem a szereplés miatt jelentkezett a műsorba, és nem sok esélyt lát rá, hogy beleszeressen Benkőbe.

Ennek ellenére a szívceremónián Dániel bizalmat szavazott neki, a három kieső pedig Viki, Anikó és Judit lett.


Videó